Wat wij doen

Met ons leer-werkbedrijf willen wij een plek zijn die mensen verbindt met de maatschappij. Mensen die anders uitgeschakeld aan de kant staan kunnen op deze manier weer meedoen door bijvoorbeeld iets te creëren voor onze winkel, waarmee wij een ander gedeelte van de samenleving bedienen. Ook leren we mensen omgaan met de werkverhoudingen die gebruikelijk zijn in een normale arbeidsomgeving.

Wij zijn een bedrijf waar recyclen hoog in het vaandel staat. Zo maken we van afvalhout bijvoorbeeld mooie tuinmeubelen, vogelhuisjes of woondecoraties. Ook maken we gebruik van metaal, plastic, fietsband, etc en blazen daar met creatieve adem nieuw leven in. Dit hebben we onderverdeeld in 3 categorieën. Houtbewerking, projecthal en atelier. Al onze creatieve en unieke producten verkopen wij op onze webshop en in onze winkel genaamd Recycadeau.

Voor wie

Wij werken het meest met mensen die door een psychische aandoeningen en/of autisme een afstand hebben op de arbeidsmarkt en die hun vaardigheden op het gebied van werk en dagbesteding verder willen ontwikkelen.

Samen met jou kijken wij naar jouw eigen kunnen. Hierop beoordelen wij samen wat voor jou de beste stap is in jouw persoonlijke ontwikkeling en zoeken we de plek die het beste bij jou past. We vinden het belangrijk dat je deelt neemt aan de activiteiten die je prikkelen en je nuttig doen voelen binnen De Houtgrutter.